“No Matter What” гаранция

Ей на ТОВА му викам аз ГАРАНЦИЯ:

Гаранция за вашето пълно удовлетворение Можете да върнете лаптопа си до 14 календарни дни след датата на покупка. Лаптопът не трябва да е повреден и не трябва да липсва нищо от него. Toshiba ще замени лаптопа ви или ще ви върне парите. (fantastic, whooho, fantastic, fantastic)

Застраховка от случайна повреда Гаранцията покрива всякакъв вид щети или случайни повреди на лаптопа ви, които пречат на нормалната му работа. Toshiba ще замени или ще ремонтира лаптопа ви. (great, great, yupee)

Застраховка срещу кражба Гаранцията покрива кражба на лаптопа, при условие че сте я регистрирали в полицията. Toshiba ще замени лаптопа ви. (wonderful, yahoo, wonderful, wonderful)

Застраховка срещу загуба на работа (!!! – това ми е любимото) От 1ви май 2009 г. Toshiba ви предлага допълнителна застраховка, в случай че останете без работа. Toshiba ще ви върне парите, а вие ще можете да задържите лаптопа, в случай че трудовият ви договор бъде прекратен за повече от 3 месеца.

Промоционалната гаранция важи до 31 Март и изглежда е в сила само за държавите, изброени тук. За да се възползваш от офертата, трябва да регистрираш новозакупения си лаптоп Toshiba в 7-дневен срок на два уеб сайта: този за активация на стандартната гаранция и този за промоцията. Промоционалната гаранция важи само в рамките на България и само за пълнолетни български граждани. Не може да регистрираш лаптоп, закупен на изплащане.

Къде е “уловката”? Имаш право само на една рекламация в рамките на една година. Ако решиш да се възползваш, добре е да погледнеш секция 5. Изключения от промоцията от Общите условия на промоцията. Гаранцията не важи, например, ако си жертва на кражба без взлом или без насилие (малко цинично звучи, но искат документ от полицията или медицинско).

Въпреки условностите, офертата си я бива. Също така, ако се съди по страницата с Общите условия, е и регулярна.